Vinterkräksjukan

Idag blev jag sjuk. Jag vaknade av plötslig illamående och spydde. Jag är inte en sån som brukar spy (det händer bokstavligt talat aldrig, unless I eat kiwi) så jag fattade ganska så snabbt att jag var sjuk. Jag planerade att gå till skolan ändå då det var väldigt viktiga lektioner idag som jag inte ville missa och dessutom ville jag prata med rektorn om en grej, som jag kan berätta i senare inlägg.
Iaf, jag mådde bara sämre och sämre och det var nu jag förstod att jag inte kunde gå till skolan no matter how much I wanted to. Inte ville man gå dit och smitta andra och kanske riskera att spy mitt i en lektion.
Så jag gick in på datan och sjukanmälde mig. Hela denna dag har jag legat i sängen och mått skit. Hatar verkligen att vara sjuk. Jag hade inte heller någon aptetit och kunde inte äta något, dessutom ville jag inte äta för att jag då visste att jag bara skulle spy upp allting sen. Tänker på min gå-ipp-i-vikt diet :'( som brutits riktigt ordentligt idag, skit tråkigt. När jag blir frisk igen blir det nya tag!

Jag gick iaf in på internet för att kolla lite vad jag var för sjuk. Jag visste att det var någon sorts magsjuka för det är oftast det när man kräks och får diarré. Det visar sig att jag har Vinterkräksjukan som är vanligt att man får under vinterperioden. Jag vet inte vem som kan ha smittat mig :/ Och jag vet inte heller varför jag blivit smittat då jag anser att jag tvättar händerna ofta. Jag hoppas verkligen att det går över snart, I can't afford being sick, I've got tons of stuff to do. Men jag har varit lite duktig ändå. Även fast jag var sjuk så pluggade jag i sängen. Jag låg och tänkte på min debatt i engelskan och reflektera över det. Sedan skrev jag ner ideér på min mobil :P

Just nu krånglar min mage som bara den, det gör ont, nästan lika ont som mensvärk :(.
Jag mår iaf lite bättre nu om man jämför hur jag mådde på morgonen.
På måndag och tisdag har vi ingen skola så det blir extra lång helg :D. På måndan ska jag fika och gå på någon föreläsning och på tisdan blir det plugg.

Nu ska jag sova (känns som att jag gjort det hela dan). Natti natti!
p.s. Idag fyller en mycket nära vän till mig 19 år. Vi har känt varandra i ca 8 år nu. Jag vill passa på att gratta henne även fast hon inte kommer se det här. Grattis min vän!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0