Vad händer i mitt liv just nu?

Det är redan helg! Det känns som att skolan började igår. Idag insåg jag verkligen hur fort den här terminen kommer gå och hur lite tid det är kvar på den. Om man inte räknar med denna månad (för att den snart är slut) och juni månad (då betygen redan är satta) så är det bara fyra månader kvar. Alltså, februari, mars, april, maj, tills jag, lilla jag, tar studenten! Helt sjukt!

Syrran åker på måndag och jag ser henne inte förrän den dagen jag springer ut. Det kommer kännas förjävligt här hemma utan henne, i must admit. Jag mår bra när hon är här, att ha någon att prata med och att ha någon som tycker likadant om Ursula och pappa. Vi har våra ups and downs, och när vi har våra downs så har vi verkligen våra downs (bevis från bloggen).
Hon lånade 1500 spänn utav mig idag. Jag vet ju att hon kommer betala tillbaka, det har hon alltid gjort. Denna gång var hon riktigt fattig, speciellt efter hennes lilla resa. Hon sa att hon behövde något att leva på under den här månaden och att jag får pengarna när månaden tar slut. Jag skriver det här i bloggen så att jag inte glömmer det!

Men men, enoguh about her. Vad händer i mitt liv just nu? Skolan. De har fyra månaderna kommer vara rent utav helvete för mig. Men jag måse ju offra lite, för sen kan jag kolla tillbaka och vara stolt över mig själv. Vad händer mer? Jo, jag beräattade ju förut att jag vill gå upp i vikt och att jag ska köpa proteinpulver. I'm starting to doubt this. Det är så otroligt jävla dyrt!! (Jag kollade fel förra gången, heelt fel!). Jag undrar om det verkligen är värt det? Jag har researchat ännu mer och kommit fram till att det bästa helt enkelt är att äta mycket, not necessarily att äta en massa unhealthy foods, men liksom bara att äta mer än vanligt och ofta! Och gärna sånt som innehåller mycket protein och kolhydrater. En annan bra grej är att träna för det bygger upp muskelmassan och gör så att man blir större så att säga. Som tur är så tränar jag redan, eller jag har ju gympa 2 ggr i veckan och jag får ALLTID träningsvärk efter det.
När det kommer till proteinpulvret har jag tänkt ge det en till chans. Jag tänker nog gå till en life-butik, men om jag inte får bra rådgivning och om det för dyrt så köper jag inte det. När det kommer till maten så tycker jag att jag varit väldigt duktig. Har ätit frukost varje dag nu från att jag börja denna "diet" jag äter något mellan måltiderna och jag äter även när jag inte är hungrig. Det har ju trotsallt bara gått ca en vecka, så jag ska försöka keep up the good work!
 
Vad händer mer? Ursula och farsan är inte så jobbiga som förut, fast det kanske jag har nämnt förut. Orkar inte gå in på faktorerna. Vad mer? Min kompis fyller 19 näst vecka, en av de som jag känner är en riktig vän. Så det ska firas, troligtvis på restaurang, alltid trevligt :).

Och vad mer? Besides skolan och "dieten" så är det väl inte så mycket som händer. Eller jo förresten, jag vet att jag har sagt många gånger att jag hittat saker jag vill göra i framtiden, men de sakerna har börjat dala i mina ögon, iallafall definitivt det första alternativet som jag skrev om. Det andra är fortfarande lite tveksamt men kanske. Men hursomhelst, jag kom på en tredje grej idag som jag tror skulle passa mig just för att jag är en ganska reserverad person och jag gillar hellre att skriva än att tala. Vi får se, jag ska researcha lie mer om det.

Det är nog mycket mer som händer men det är isånnafall bara mini saker.
Imorgon ska jag troligtvis gå på jeansjakt. Jag MÅSTE köpa jeans! Alla mina jeans är sönder, no kidding! Så om jag har orken imorn så går jag och letar jeans (en av få saker jag hatar att shoppa).
Jaja, borde ta och lägga mig nu. Långt inlägg idag, jag behövde skriva av mig.

Natti natti!

p.s. glömde nämna en viktig punkt, nämligen the boy. Idag har jag bestämt att släppa honom helt. Jag förklarar det mer i ett annat inlägg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0