Utbudet av nattklubbar

Mår lite bättre idag men har fortfarande den där må-illa känslan kvar. Jag spydde aldrig igår, som jag trodde att jag skulle göra - thank god! Jag var så inställd på att jag skulle göra det att jag t.o.m la en hink precis bredvid min säng, men tur nog så stod hinken tom all throughout the night! :)

Idag har jag också ätit väldigt lite. Bara druckit en massa, juice, vatten, filmjölk och blåbärssoppa. Fyfan vad gott det var med blåbärssoppa, mm! Det är så irriterande för jag vill äta mer men min mage säger nej :(.

Pappa, Ursula och lillesyrran är i vardagsrummet som vanligt och kollar fotboll. Farsan skriker som en galning när någon gjort mål, som att typ världen har gått under, han blir galen! Jag kommer ihåg en gång när vi satt och kolla VM och grannarna kom klagade på att vi var så högljudda. Och inte var pappa snäll mot de när de kom upp heller, så jag förstår de självklart.

Förutom att ha segat mig hela denna tråkiga dag har jag faktiskt varit inne på internet och kollat vad det finns för härliga nattklubbar. Jag har kommit fram till att stockholm inte alls har nått bra utbud av bra nattklubbar speciellt inte för de som är under 20. För 21 och 23 åringar verkar det finnas hur mycket som helst. Jag kanske ska sluta vara så kräsen, jag menar, har jag mina vänner, dvs härligt umgänge, så gör det susen! Fast bra musik är också ganska viktigt. Huruvida stor den är, är dock inte så viktigt, men gärna att det finns en bar och ett dansgolv.

Ja, vi får se hur det blir. Hade tänkt laga mat nu (ja jag vet, det är sent), men vet inte vad jag ska laga. Det måste vara något lösaktigt, som typ soppa eller nudlar. Ska nu iväg till köket och kika lite.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0