Mycket bra svar

Detta var ett svar som en tjej fick av en psyokolog när hon ville få hjälp med att veta hur hon skulle bryta sig loss från hennes blyghet och sociala fobi mot en kille som är förtjust i henne, och hon i honom. Det här svaret var så himla bra och jag behöver själv ta till mig det (speciellt inför imorn).

Svar:
Det är inte lätt att bota blyghet. Ofta så är det ett livslångt tillstånd som hindrar dig från att få ut så mycket av livet som mer utåtriktade individer. Det är lättare att få ut vad du vill få ut av livet om du är mer modig. Men en sanning är att många blyga personer blir mindre rädda med tiden.
Du kan inte leva ditt liv genom att vara rädd. Du måste göra saker även fast de skrämmer dig. Det är som att hoppa fallskärm, - du känner en rädsla och vet inte riktigt var du kommer att landa.
Så fort du tänker positiva och kärleksfulla tankar om killen du har kär, säg dem högt utan att tänka först. Du måste våga visa intresse och känslor. Ta risken att själv bli avvisad istället för att avvisa honom. Jag lovar dig att du inte kommer att bli avvisad! Människor tar med glädje till sig all kärlek som de kan få.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0