Sliskiga typer nr 2

Hello min kära blogg!
Idag varen jättejobbig och lång dag i skolan. Allt vi gör i skolan är så himla svårt och komplicerat. I och med att jag går i en skola där kompetensnivån är ganska hög, likaså intellekt och intelligens, känner jag mig riktigt dum. Jag är inte ens hälften så duktig som alla andra. Majoriteten av alla i klassen har mvg i nästan alla ämnen och så kommer jag med 4 mvgn på två år. Det är så himla svårt att bara få vg i min skola, att nå mvg är nästan impossible. Därför sätter jag varje år upp ämnen som jag ska satsa högsta betyg på. För det går inte att få mvg i alla ämnen för mig, jag måste vara realistisk, och det bara går inte för mig, så enkelt är det.
Det är mycket som har kommit upp nu, mycket redovisningar och uppgifter som man måste hålla koll på. Sen är det också en massa saker utanför skolan också som man måste hålla reda på. Jag behöver motivation för att klara av detta!

Btw, idag när jag var påväg hem från skolan så märker jag att en man kollar på mig väldigt mycket och försöker få ögonkontakt med mig. När jag sedan tittar mot hans håll ler han mot mig. Blev så jävla äcklad! Den här mannen var skitful och säkert över 40 bast.
Helt ärligt var jag lite rädd att denna man skulle förfölja mig. Efter att jag reste mig upp för att gå av tunnelbanan såg jag hur han också reste för att går av. Jag lät honom gå före och såg till så att han gick långt före, medan jag gick riktigt sakta för att slippa komma nära honom.
När han sedan gått ganska långt framför mig, såg jag hur han vände sig om och tittade på alla folk som att han letade efter någon. Jag är ganska så säker på att det var mig han letade efter. Som tur var gick jag riktigt sakta och kunde gömma mig bland alla andra folk som gick av.
Detta är inte första gången som något sånt här händer mig. Det är dessutom något som storesyrran har varit med om när hon var i min ålder.
Fy vad det finns äckliga typer i denna värld =(. Varför ska det alltid vara sånnadär sliskmän som ska komma fram till en? Varför kan det aldrig komma fram en snygging? =)

Jaja, nu ska jag försöka get ready for bed, börjar kl 8 imorn! Tänkte bara berätta att situationen hemma är as bra nu (kanske inte för Ursula dock), men med syrran hemma känns allt 100% bättre! Thank God att hon är hemma! <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0