Så nervös!!

Hej bloggen!
 
Imorgon börjar jag min andra praktik på en myndighet och jag är så extremt nervös. Jag känner att jag skulle behöva typ en vecka för att förbereda mig mentalt inför detta. Jag känner mig inte alls redo.
Det har varit så mycket i skolan, har knappt hunnit tänka på praktiken. Vi är iallafall klara med examensarbetet (thank god!), redovisning av examensarbetet och opponeringen. Allt gick bra om man bortser från att jag tappa bort mig lite under redovisningen, men en av mina kurskamrater räddade mig där. Jag tror hursomhelst det kommer bli bra och jag tror nog vi blir godkända iallafall. 
 
Efter redovisningen av examensarbetet var det bara raka vägen hem för att fixa mig inför ett bröllop. Jag ska vara ärlig med att säga att jag var sjukt trött, vaknade tidigt den dagen så när jag kom hem var jag tvungen att ta en nap för att orka. Efter nap:en och efter att ha fixat mig fick jag mer energi. Bröllopet var nice, det var intimt med mycket känslosamma tal vilket var väldigt fint. Jag var ju lite nervös över att gå dit själv men det löste sig ändå helt okej, jag träffade tre personer där som jag är bekant med som jag var med. Min kompis hade fullt upp med att vara toastmaster och rodda i saker och ting. Det var hursomhelst en trevlig kväll och ett fint bröllop. 
 
Jag mår så dåligt över imorgon. Problemet är att jag har så stor press på mig själv och jag är så rädd för att jag ska förstöra nåt. Den här praktikplatsen är väldigt viktig för mig och jag vill verkligen ha goda referenser därifrån. Men jag känner typ att jag glömt mycket redan så jag hoppas de inte förväntar sig alltför mycket från mig. 
 
Nu ska jag göra mig redo för läggdags. Återkommer om hur det gått så fort jag får lite tid över. 
 
Snälla be för mig bloggen att det går bra imorgon!
 
 
 

RSS 2.0