Vad fan är oddsen?!?

Hej bloggen!
 
Alltså, mitt liv är som en enda stor jäkla film. På riktigt. 
 
Gissa vilka två som skriver till mig idag helt oförväntat? Jo både Tinder-killen och Kristian!! Vad är oddsen att de båda skriver till mig när vi inte hörts av på flera månader, på samma dag dessutom?!! De båda känner inte varandra på något sett. Det är så himla sjukt att de hörde av sig på samma dag. 
 
Tinder-killen var den första som skrev till mig under dagen. Jag var ute i stan med storesyrran och kollade på inredning när ett meddelande plötsligt ploppar upp på min mobilskärm. "Hej *****! Hur är det?" Fick inre panik men låtsades som att allting var okej framför syrran. 
 
Senare under dagen vid 23-tiden får jag ett meddelande från Messenger på Facebook. Det är Kristian som skriver "Hej ****!". Bara det. 
 
Jag antar och hoppas att någon av de skriver till mig angående smittspårningen och hoppas att det nu kommer fram vem det är som bär på något.
 
Jag var och testade mig fredas och kommer att få svar inom en vecka om jag är smittad. Jag fick veta att det gällde klamydia vilket känns bra då det ska vara väldigt lätt att behandla och bota, men håller ändå tummarna att jag inte är smittad!
 
Fortsättningen följer.......

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0